شوربه سى فود سهله التحضير

المكونات :
كابوريا
سبيط
جندوفلى
جمبرى وسط
سمك فيليه
1 بصله صغيره
حبهان - ورق غار
ملح - 1 م صغيره دقيق
4\1 كوب لبن

الطريقه :
- نزيل غطاء الكابوريا ونقطع الجزء الاخر نصفين بالمقص من المنتصف وتقطع السبيط
- نضع الكابوريا مع قطع السبيط والجندوفلى والجمبرى والسمك مع كميه من الماء فى اناء على النار
- ونضيف ورق الغار والحبهان وملح للماء وتترك قليلا حتى تنضج
- نزيل البصل وورق الغار والحبهان من الشوربه وتترك قليلا
- نضع اناء اخر على النار ونضع 1 م كبيره زيت ونضيف عليه الدقيق ويقلب ثم نضيف عليه الشوربه السابق اعدادها
- نضيف اللبن على الشوربه ويقلب ويترك حتى يغلى ثم يرفع عن النار وتقدم ساخنه
Previous Post
Next Post
Related Posts